Salong Perfection Academy

Salong Perfection introducerar kurser inom ämnena fransförlägning, färgning av fransar & bryn samt vaxning . Kurserna passar dig som senare vill fylla på med en hel hudterapeututbildning eller om du har tidigare erfarenhet i närliggande områden och vill bredda din kompetens.

Som examinerad från kursen får du ett diplom, med tillhörande betyg, som ett bevis på att du har gått en kvalitetsutbildning.

Väljer du att utbilda dig hos oss väntar en intensiv kurs där ord som kvalitet, yrkesskicklighet, stil, elegans och personlighet får ny innebörd för dig.

Salong Perfection Academy är en godkänd skola via Seyf - Svenska Estetikers Yrkesförbund och detta innebär att alla mina elever efter godkänd utbildning, kan ansöka om medlemskap hos Seyf.

Vad är Svenska Estetikers Yrkesförbund?

SEYF är ett yrkesförbund bildat i maj 2001 och är öppet för alla yrkesutövande terapeuter inom estetiken. SEYF's ambition är att alla estetiker med godkänd yrkesutbildning skall kunna enas i ett och samma förbund såsom: hudterapeuter, kosmetologer, SPA- och kropps-terapeuter, make-up artister, aromaterapeuter, nagelterapeuter, färgkonsulenter samt övriga terapeuter/estetiker.

Generella anmälningsvillkor

Allmänna villkor – bokning av kurs

Bokning av kurs sker till info@salongperfection.se eller via sms till telefonnummer 0735-060679. Anmälan av kurs är bindande och betalning av kursavgift ska ske inom angiven betalningsfrist för att plats på vald kurs ska garanteras. Faktura med betalningsfrist 14 dagar samt bekräftelse på anmälan skickas då bokning har mottagits.
Debitering om 50 % av kursavgiften utgår vid avbokning innan kursstart. Debitering av 100 % av kursavgiften utgår om avbokning sker efter att kursen har startat. Avbokning ska ske skriftligen till info@salongperfection.se.
Efter att betalning mottagits kommer kallelse att skickas till deltagaren. Kursmaterial erhålles av del-tagaren på kursens första dag. Kursmaterialet innehåller kriterier för godkännande på kursen samt vilka åtgärder som deltagaren ska företa mellan kursens sista dag och diplomeringsdagen. Eventuellt tillhörande startkit för vald kurs kommer också lämnas till deltagaren.
Ångerrätt
Konsument som bokar plats på kurs har i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen en ånger-rätt avseende köp via internet. Ångerrätten ska utnyttjas inom 14 dagar från det att bekräftelse och faktura har mottagits genom att skicka ett email till info@salongperfection.se.
För det fall betalning av fakturan redan har skett, sker återbetalning inom 14 dagar från det att med-delande om att ångerrätten vill utnyttjas har mottagits av Salong Perfection Skin.
Personer under 18 år kan inte anmäla sig till en kurs utan målsmans skriftliga godkännande.
Någon ångerrätt för näringsidkare som bokar en kurs åt deltagare föreligger inte.

Aktuella kurser