Jet Remove

Har du gjort permanent tatuering som du är inte nöjd, så är detta en lösning för dig!

Jet remover tar bort tatueringar utan att lämna ärr. Metoden är effektiv.
Jet remover innehåller inte TCA-syra som orsakar ärr, det är inte cancerframkallande och orsakar inte allergier. Den ändrar inte ögonbrynsfärg (som med borttagning av lasrar) och påverkar inte hudpigment (det finns ingen risk för hypo och pigmentering).

Jet-remove är ett säkert sätt att ta bort dåligt gjord permanent makeup eller tatuering. Den lämnar inga ärr så som ex. kirurgiska metoder gör. 

Priser

1900 kr

När bär du boka tid för Jet remove?

• När permanent makeup eller tatuering ser gammaldags ut
• När permanent makeup eller tatuering är av dålig kvalité
• När du har fått pigmentmigration
• När du inte är nöjd med formen
• Om du har fått oönskade pigmentutvecklingar eller ojämnt applicerat pigment

Sårskorpa som innehåller tatueringsfärg formas på den behandlade ytan under de närmaste dagarna. I takt med hudens återhämtningsprocess pressas mer oönskad tatueringsfärg ut.

Sårskorpan börjar skala sig naturligt som på detta sätt pressar ut den oönskade färgen. Det är möjligt att du kommer att få en ny sårskorpa som kommer att innehålla ännu mer färg.

Efter behandlingen bör den behandlade huden förbli torr så länge du har en sårskorpa. För att en tatuering eller en dålig permanent makeup ska tas bort räcker det inte med bara en behandling. Det är nödvändigt att göra flera för att eliminera allt som du inte är nöjd med. De första resultaten är dock omedelbart synliga. Om man behandlar överhuden endast, då finns det vanligen inga spår eller ärr eftersom överhudsskiktet fullständigt kan återhämta sig.