Partners

Friskvårdskuponger

Friskvårdskuponger – Lika enkelt som matkuponger!
Med Friskvårdskuponger uppmuntrar din arbetsgivare dig som är anställd till fler friskvårdsaktiviteter. Välmående och framgångsrika företag har insett vikten av att de anställda har en bra balans mellan arbete, fritid och hälsa.

Friskvårdskupongernas unika kuponghäften med olika valörer är lika enkla att använda som matkuponger och ger större flexibilitet och möjligheter. Du kan nu också utnyttja anläggningar som tidigare varit krångliga att besöka.
Kloka arbetsgivare erbjuder friskvårdsbidrag med valfrihet. Friska medarbetare ger friska företag. Minskad administration skapar resurser för mera friskvård.

FriskvårdsCheckar

Att dela ut FriskvårdsCheckar till medarbetarna signalerar omsorg och uppskattning. Chefer vet att aktiva medarbetare som är måna om sin hälsa och sitt välbefinnande ökar produktiviteten.

Det finns många smaker och behov, så det kan vara besvärligt att hantera allas önskemål. Om man inte stimulerar även ovana motionärer att göra något aktivt utifrån sina intressen och förutsättningar så blir det oftast bara de ”redan frälsta” som utnyttjar friskvårdsbidraget.

Vi har därför skapat ett system som erbjuder ett växande utbud av friskvård som passar de flesta medarbetare. Systemet hanteras på ett sätt som är enkelt och tryggt för alla; arbetsgivare, anställda och leverantörer av hälsofrämjande friskvård.

Maria Wingfors

Fotograf Katja Ragnstam

Skicka meddelande