Nya generatinens UV skydd

Hello-Sunshine-motivbild

2018-10-13

Vi har länge pratat UV skydd, men låt oss istället prata om skydd mot dagsljus. För det är ju så att UVA strålarna finns ju året runt och inte bara när solen visar sig från sin bästa sida. UVA, UVB och UVC är ni redan bekanta med. Men är ni bekanta med IR strålning (infraröd strålning)?
Ny forskning visar att det inte enbart är solens strålar som kan skada huden och orsaka pigmentfläckar och för tidigt hudåldrande utan även IR-strålar (infraröd strålning)
De nya rönen kring IR visar att IR-strålning står för en stor del av hudens förtida åldrande. Solljus består till ca 58% av IR-strålning. IR-strålning finns även i elektronik och annat som avger värme som t ex dataskärmar, mobilskärmar, läsplattor, bastu och hårfön.
Med HELLO SUNSHINE SPF40 sätter Palina en ny standard för framtidens solskyddsprodukter. HELLO SUNSHINE är en ny hudvårdsprodukt som verkligen gör skillnad för din hud!
HELLO SUNSHINE SPF40 innehåller b la VENUCEANE ? en banbrytande ingrediens ? den första i en ny generation som skyddar mot UVA, UVB och dessutom IR-strålning. Så säg ? HELLO SUNSHINE, och ge din hud det den förtjänar: en hälsosam och skyddad dag i solen och inomhus!
Den aktiva ingrediensen i HELLO SUNSHINE, har påvisat många fördelar i kliniska studier:
- Förbättrar hudens fukthalt
- Minskar inflammatoriska tillstånd i huden (uppstår i solljus)
- Minskar nedbrytningen av hudens kollagen (anti-age effekt)
Venecuane verkar vara den överlägset mest kompletta aktiva ingrediensen för att förhindra ?photoaging? (förtida hudåldrande)
Hello Sunshine kan användas ensam, som dagcreme med inbyggd spf, eller i kombination med serum. Hello Sunshine ger din hud optimalt skydd för din hud året runt!
OBS! För att få full effekt av en solskyddscreme, så ska den appliceras först i hudvårdsrutinen, på rengjord hud.
Om du däremot använder Hello Sunshine i en stadsmiljö, och inte på stranden, så kan du applicera serum före applicering av Hello Sunshine, och då sjunker spf till ca spf 25-30 istället för spf40.
Praktisk pumpförpackning som utesluter luft. Innehåller 50 ml - 599 kr
Fri från parabener. 100% vegansk. Ej testad på djur.