DERMAPEN 4

2018-10-06

Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare:

Nålhuvudet till den nya pennan består av 16 stycken nålar. Pennan kan göra upp till 120 slag/sek vilket betyder upp till 1920 microkanaler/sek.

Du kan alltså med den nya pennan behandla ännu snabbare för en mer komfortabel och effektivare behandling än tidigare. Ingen annan microneedling penna på marknaden har samma prestanda.

Dermapen4 har en speciell inställning för ärrbehandlingar, där man kan gå ner till hela 3mm djup. Nu kan ärr behandlas ännu effektivare!

AOVN? (Advanced oscillation vertical needling) teknologin har utvecklats; högre hastighet och mer precision.


En ytterligare fördel med de nya nålhuvuden är att de är säkrade med en silikonpropp.

Det garanterar att produktspill minskar markant samt att risk för smittspridning i princip försvinner helt.
Både batteri och vanlig sladd att välja på. Utvecklingen av effektiva batterier har gått markant framåt, och den nya pennan drivs av ett lithiumbatteri. Batteriet har full kapacitet tills det är helt slut.

Pennan kommer med två laddningsbara batterier, men det går självklart även att använda den med en medföljande sladd som på tidigare versioner.

Dermapen4 har en tydlig digital display. Här kan man smidigt och enkelt reglera och se hastighet, exakt djup, batteritid samt övriga behandlingsinställningar.

Dermapen4 har en unik ergonomisk design, vilket gör behandlingen bekvämare för dig att utföra. I dagsläget finns det ingen annan penna på marknaden som liknar den. Det blir superenkelt för kunderna att se / veta att det är en riktig

Dermapenbehandling de får och ingen kopia.
Bluetooth teknologi - detta gör att din penna uppdateras automatiskt med senaste inställningarna.