CND Shellac

SHELLAC™ | 14+ Day Nail Color


SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som ger perfekt lackade naglar med en vacker högglans som håller i 14 + dagar.
Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln, vare sig vid applikationen eller borttagningen. På så vis tar dina naglar inte skada av att bära SHELLAC™ eftersom de inte riskerar att tunnas ut och bli svaga. Förutom att borttagningen är otroligt skonsam är den även mycket snabb att göra hemma eller på salong - på bara 5 minuter.

SHELLAC™ finns i ett hav av färger med allt från en klassisk röd till djupa och mörka vinterfärger och trendiga nudefärger. Varje säsong lanserar CND™ nya heta färger, som skapats i samarbete med aktuella modedesigners så att du alltid kan bära säsongens hetaste nageltrend.

Bara i Sverige utförs mer än 300.000 SHELLAC™-behandlingar, fördelat på över 500 salonger, årligen. Det är nagelbranschens absolut mest sålda professionella behandling. Kvalitetskontrollen för CNDs produkter är mycket hög och trots de många behandlingar som utförs har inte en endaste registrering av allergi eller liknande, orsakat av SHELLAC™ rapporterats in. Som importör är vi skyldiga att registrera alla rapporter gällande oönskade effekter av produkten. Det betyder dock inte att det aldrig har skett eller aldrig kommer att ske och har man redan en utvecklad allergi mot exempelvis akrylater, till följd av oförsiktigt användande, ska man alltid vara extra uppmärksam då även lågallergena produkter kan utlösa symtom i dessa fall.

Användarens säkerhet har alltid varit det viktigaste för CND™, som är av sin bestämda åsikt att alla behandlingar som kräver härdning i UV-ljus endast bör utföras av professionellt utbildade terapeuter som arbetar i ett system. Detta både för att undvika hudkontakt och över-eller underhärdning av produkterna.

För hemmabruk har CND™ istället tagit fram veckolacket CND VINYLUX™, vilket är ett sabbtorkande, hållbart nagellack med en gelliknande glans, som använder sig av vanligt dagsljus för härdningsprocessen.
SHELLAC™ är en professionell salongsbehandling som utförs på auktoriserade CND™ salonger. SHELLAC™ är ett registrerat varumärke och är det enda fullt patenterade UV-lacket på marknaden.

Manikyr inkl Shellac 75 min 850 kr

Behandlingen inleds med ett handbad följ av skrubb, innan nagelband varsamt trycks tillbaka och avlägnas. Naglarna filas till önskad form. En avkopplande hand och underarms massage avslutar behandlingen.

Shellac - fransk manikyr 60 min 750 kr

Behandlingen inleds med ett handbad följ av skrubb, innan nagelband varsamt trycks tillbaka och avlägnas. Naglarna filas till önskad form innan de lackas. Nagelband, hand och underarm smörjs in

Shellac kan göras på både händer och fötter - ange vilket ni önskar i bokningen i meddelanderutan


Shellac händer 45 min 650 kr

En välgörnade behandling för dina händer och naglar.

Behandlingen inleds med ett handbad följ av skrubb, innan nagelband varsamt trycks tillbaka och avlägnas. Naglarna filas till önskad form innan de lackas. Nagelband, hand och underarm smörjs in

Ingen borttagning ingår i denna behandlingen. Borttagning bokas som separat behandling i samband med denna behandlingen.

Vi kan ej garantera borttagning av annat material än CND Shellac


Shellac Fötter 45 min 650 kr

En välgörnade behandling för dina fötter.

Behandlingen inleds med ett fotbad följ av skrubb, innan nagelband varsamt trycks tillbaka och avlägnas. Naglarna filas till önskad form innan de lackas. Nagelband, fot och underben smörjs in

Ingen borttagning ingår i denna behandlingen. Borttagning bokas som separat behandling i samband med denna behandlingen.

Vi kan ej garantera borttagning av annat material än CND Shellac

Borttagning Shellac 30 min 350 kr

Vi kan ej garatera borttaging av annat material än CND Shellac