Fransförlängning

Ögonfransförlängning är en metod som härstammar från Korea och började ta världen med storm för drygt 10 år sedan. Metoden innebär att en eller flera fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim.

Vi arbetar med singelfransar och volymfransar.

Priser

- Volume Lash nytt set: 120 min, 1 550 kr
- Återbesök inom 4 veckor: 90 min, 1000 kr

- Singels nytt set: 90 min, 1250 kr
- Återbesök: 75 min inom 4 veckor, 700 kr

Att applicera väldigt många, långa och tjocka fransar för att få ett så maximerat resultat som möjligt kan kännas spännande för er kunder, men det är inte alltid det bästa. Vi som är din fransförlängare har kunskap om hur många, vilken längd samt vilken tjocklek som just dina fransar klarar av att bära. Resultatet med okunskap i detta resulterar många gånger i hängande och röriga fransar. Dina egna fransar kan brytas/knäckas pga. tyngden när de börjar växa ut.

Dina egna fransar växer i olika växtfaser. Den naturliga fransens livslängd är ca 6 veckor. När en frans är mogen att ramla av följer givetvis syntetfransen med. Detta är inget vi, som fransförlängare styr över, utan kroppen sköter det helt på egen hand.

Vi tappar ca 30 naturliga ögonfransar under en 2- 3 veckors period och därför rekommenderar vi att du gör ett återbesök var 3-4 vecka beroende på hur många fransar du tappat samt hur många fransar vi fick på vid ditt tidigare besök. Återbesök efter 4 veckor räknas som ett nytt set.

Vi gör inte återbesök på andra stylisters jobb, men självklart är ni välkomna till oss ändå. Det vi gör, är att vi bjuder er på en borttagning (värde 300 kr) och sen sätter vi ett nytt set.

24 timmars regel

Du får inte bada, basta, sola, duscha eller träna på 24 tim. Använd inga oljebaserade produkter eller produkter som innehåller propylenglycol.

Vill vill även understryka att du måste sköta dina fransar genom att tvätta de med fansshampo att borsta dem 1 gång om dagen.

Fransförlängning rekommendationer
Säkerhetsrekommendationer
Bra att veta om fransar & fransförlängning