Dermapen/Microneedling

Dermapen 4!!

En avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.

Kundkort & eftervård - läs, skriv ut, fyll i och ta med till ditt bokade besök

Kundkort - Dermapen
Skötselråd- Dermapen

Priser

- Ansikte  45 min, 2395 kr
- Kur Ansikte à 3 behandlingar 5800 kr ( 15% rabatt)

- Ansikte & hals 60 min 3195 kr
- Kur Ansikte & hals à 3 behandlingar 7800 kr (15% rabatt)

- Ansikte, hals & dekolltage 75 min 4175
- Kur Ansikte, hals & dekolltage à 3 behandlingar 10 100 kr (15% rabatt)

- LA Facelift - ansikte, hals, dekolltage & hårbotten 75 min 4195 kr
- Kur LA Facelift à 3 behandlingar - ansikte, hals , dekolltage & hårbotten 10 130 kr ( 15% rabatt)

PARTI-BEHANDLING - 30 min
T ex ögon, mun, hals, händer

1 st beh. 1295 kr
3 st beh. 2990 kr ( 15% rabatt)

PARTI_Behandling Kropp - 45 min
T ex bristningar mage/bröst, akne på ryggen

1 st beh. 4095 kr
3 st beh. 10 130 kr ( 15% rabatt)

TILLÄGGSBEHANDLING:

-Uber Pro Peel 500 kr (uppge vid bokning om du önskar lägga till denna kemiska peel i samband med din dermapenbehandling

*behandlingen rekommenderas som kur à 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum

*LA- Facelift, även kallad Freddy Felix tekniken, är en speciellt utformad behandling som stimulerar kollagen och elastin för ett naturligt ansiktslyft. Man behandlar hela ansiktet, halsen, dekolletaget, bakom öronen samt i skalpen för att kollagenet ska stimuleras och huden ska stramas upp. Huden i din hårbotten fungerar givetvis exakt lika som resten av huden på kroppen och i ansiktet, så LA-Facelift behandlar helheten och är en total anti-age behandling.

L.A. Facelift utvecklades av VIP-läkaren Freddy Felix i Los Angeles, USA som är känd för att behandla alla stora stjärnor i Hollywood och ger dom en fräsch och spänstig hud.

Det rekommenderas 3–8 behandlingar med 6–8 veckor mellanrum för bästa effekt.

Behandlingsplanen är alltid individuell och tillsammans med din terapeut lägger man upp en behandlingsplan som passar just dig.

Att tänka på innan behandling

Tvätta håret samma dag behandling ska göras.

Undvik hårspray, hårvax och andra hårprodukter innan behandling.

Dermapen Micro Needling är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder det senaste genombrottet inom hudföryngring som används mot åldrad hy där våra behandlingar ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud. Med modern teknologi kontrollerar man djupet och frekvensen under Micro Needling behandlingen, processen blir mer effektiv och mindre smärtsam. Man har sett dramastiska förbättringar hos acnepatienter, personer med pigmentfläckar och rynkor. Man kan behandla hela kroppen.

Den här metoden är snabbare, gör mindre ont och mer effektiv än nålning och resultaten är jämförbara med laserslipning eller Fraxel utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

När Dermapennan flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Detta ger även en kollagenstimulering effekt djupt ned i huden samt säkerställer och höjer upptaget av behandlingspreparat.

Det som är unikt med vår Micro Needling behandling är att du kan få den som en kombinerad behandling med steril mesoterapi. Det innebär att din hud får utöver micro needling ett tillägg av extra hyalyronsyra vilket totalt återfuktar och gör så att huden håller sig fräsch och elastiskt även under hösten och vintern, en tid då huden tar skada i vårat kalla nordiska klimat.

Det rekommenderas att du väntar 2-8 veckor efter dina dermala fillerbehandlingar så att eventuell svullnad och blåmärken från injektionen har stabiliserats innan du behandlas med micro needling.

Alternativt kan du göra din Micro Needling behandling 2 dygn innan din filler- eller botoxbehandling, som rekommenderas och är ett bättre val.

Micro Needling:

 • Reducerar akne ärr
 • Stora porer
 • Huduppstramning och hudföryngring
 • Åldrad och spänstfattig hud
 • Pigmentfläckar
 • Fina linjer och rynkor
 • Röklinjer runt munnen och linjer runt ögonen
 • Ojämnheter i huden
 • Ärr efter kirurgi och brännskador
 • Reducerar strier/hudbristningar

Fördelar med Micro Needling jämfört med ”dermarollers”:

Fördelar med Micro Needling jämfört med ”dermarollers”:

 • Ny, steril nål för varje behandling – ingen risk för kontaminering av bakterier.
 • Ingen ökad risk för Roseacea
 • Snabbare än manuella ”rollers”
 • Kortare behandlingstid
 • Mindre smärtsamt
 • Inga biverkningar

Vi rekommenderar ca tre behandlingar med tre veckors mellanrum för att få det bästa resultatet.

I special fall kan flera behandlingar behövas.

Efter avslutad behandling förbättras hudens kvalité under de följande 4-6 månaderna.

Frågor & Svar

Hur fungerar Micro Needling?

Den penetrerar huden mellan 20 till 90 gånger per sekund med en reglerbar hastighet, och från 0,25 mm till 2,0 mm djup, beroende på vilket område som skall behandlas. Man använder sterila engångsnålar som eliminerar risken för smittspridning. De justerbara nåldjupen tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. Hur många behandlingar rekommenderas för lyster/uppfräschning, hudföryngring, och ärr?
3 till 6 behandlingar med tre veckors mellanrum för att få optimal effekt.

Bör jag förbereda min hud innan en Micro Needling behandling?

För bästa resultat rekommenderar vi att använda effektiva hudvårdspreparat, såsom Vitamin A eller C, för att bygga upp och stärka huden (speciellt för tunna eller ömtåliga hudområden). Fortsätt gärna att använda dessa rekommenderade lösningar efter behandlingarna.

Hur länge tar det innan jag ser resultat?

Vanligtvis kommer du att se resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3 till 6 behandlingar (med tre veckors mellanrum). Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar, och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

Är behandlingen smärtsam?

Upp till 0,5mm är en Micro Needling behandling i princip smärtfritt. För behandlingar över 0.5mm djup kan en lokalbedövande kräm användas (appliceras 15-40 minuter innan behandling) för en helt smärtfri behandling.

Hur ser återhämtningstiden ut efter behandling?

Du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 12 timmar efter behandlingen. Huden kan kännas torr och det är viktigt med fuktgivande produkter. I vissa enskilda fall kan det ta någon dag innan huden återhämtat sig helt. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Du ska undvika att utsätta huden för överdriven värme som varma bad, bastu eller intensiv träning 48 timmar efter behandlingen. Det är viktigt att skydda huden mot skada från fria radikaler t ex solens strålar efter en behandling därför rekommenderar vi att använda SPF 30 under hela tiden och framförallt under sommaren.

Kontraindikationer:

 • Blödarsjuka
 • Benägenhet för Keloid ärr
 • Allergi mot rostfritt stål
 • Svårinställd diabetes (du måste ha ett stabilt blodsocker först)
 • Roaccutan behandling de senaste tre månaderna
 • Svår Dermatit (inflammation i huden)
 • Pågående infektion i huden tex Herpes
 • Strålbehandling eller laserbehandling i området senaste året.
 • Gravida och ammande.