Natura Bissé

Sofistikerad elegansk, innovation och effektivitet är grundstenarna i det spanska hudvårdsmärket Natura Bissé, grundat av Ricardo Fisas 1979.

Med banbrytande teknologi, prisbelönt foskning och utsökt konsistens är Natura Bissé globalt erkänt för sin resultatgivna hudvård samt spa-behandlingar. Detta utgör den perfekta kombinationen för hälsosam och vacker hud i alla åldrar och för alla hudproblem.

GLOW ON THE GO 30 MIN 745 KR

Lystergivande · Förnyar · Exfolierar

En expresspeeling för ett “glow on the go”. Genom en kombination av 5 st AHA-syror kommer denna tredubbla exfolieringsbehandling ge huden synbara resultat på bara 30 minuter.

THE SKIN COMFORT 60 MIN 1445 KR

Lindrar · Skyddar · Lugnar

Ta hand om din hud med en exklusiv kombination av botaniska ingredienser för att lindra sensibiliserad hud. Denna lugnande ansiktsbehandling är särskilt anpassad för hyperkänslig hud och rosacea.

THE 3D COLLAGEN SHOCK 60 MIN 1595

Formar · Ger fasthet · Stramar upp

Omformande och stärkande behandling med tre typer av kollagen med olika molekylvikter (hög, medium, låg), som skulpterar och definierar din ansiktskontur, förbättrar hudens densitet och bevarar fukt. Denna innovativa ansiktsbehandling ger ett enastående lyft och en tätande effekt, medan den tar fram en otroligt len och fyllig hud.

DIAMOND COCOON EXPERIENCE 60 MIN 1595 kr

Rengör · Stärker · Skyddar

En 60-minuters ultralyx till ansiktsbehandling där huden verkligen får en treat, värd röda mattan. Här ingår en djuprengörings mask och aktiv uppljusande kemisk peeling med AHA-syror för extra glow, stimulerande massage med verktyg i vit jade, djupgående ansikts, huvud, hand - och armmassage och en prebiotisk och stärkande mask som gör huden len och fylld av lyster.

*Förbättrar syresättningen av huden och lämnar huden totalt ren och avgiftad
*Återfuktar intensivt, mjukgör, ger lyster och jämnar ut hudtonen
*Balanserar hudens mikrobiota och stärker hudbarriären
*Förhindrar och återställer skador orsakade av moderna föroreningar