Om Salong Perfection

Salong Perfection är en skönhetssalong som arbetar utifrån ett holistiskt synsätt som utgår ifrån en balans av hälsosam kost, regelbunden motion, ett rofyllt sinne samt vård av ansikte och kropp. Salong Perfection riktar sig till dig med olika hudåkommor, hudsjukdomar samt personer som vill unna sig lite extra vardagslyx.

Behandlingar som erbjuds är Skräddarsydda Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Infuzion Skinbooster, Kosmetisk tatuering, Jet remover, Dermapen MicroNeddling Vaxning, Färgning av fransar och bryn, Lash Lift, Fransförlängningar, Shellac samt Manikyr & Pedikyr.

Vi är alla Autoriserade hudterapeuter som är medlemmar i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. En av terapeuterna ar även gesällbrev.

Varumärken: Natura Bisse, Tebiskin, Palina & Victor Vassier


Vi vill hjälpa dig att hitta en balans mellan ditt inre och yttre och har som mål att lindra symtom och smärta, men även göra dig medveten om ett hälsosamt leverne. Jag anser att genom att investera i dig själv kan du uppnå välmående så väl kroppsligt som i själen, vilket kommer att ha en positiv inverkan i ditt liv.

Salong Perfection har funnits sedan 2009 och jag som driver salongen heter Steffanie Wiberg; utbildad Hud & Spaterapeut med inriktning på avancerad medicinsk hudvård samt Friskvårdskonsulent.

"Beauty comes from the inside and perfection comes from the outside"
Varmt Välkomna!!