Om Salong Perfection

Salong Perfection är en skönhetssalong som arbetar utifrån ett holistiskt synsätt som utgår ifrån en balans av hälsosam kost, regelbunden motion, ett rofyllt sinne samt vård av ansikte och kropp. Salong Perfection riktar sig till dig med olika hudåkommor, hudsjukdomar samt personer som vill unna sig lite extra vardagslyx. Behandlingar som erbjuds är ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, vaxning, färgning av fransar och bryn, fransförlängningar, shellac samt manikyr och pedikyr. Kostrådgivning och träningstips erbjuds om så önskas.

Vi arbetar med Exuviance, vilket är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA9 - en av hudvårdsbranschens största innovationer de senaste decennierna. Exuviance blev banbrytande när man utvceklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra samt effektiva AHA produkter. Exuviance grundades av Dr. Eugen Van Scott och Dr. Ruey Yu, erkända som uppfinnare och grundare av AHA - teknologin.

Exuviance erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna. Exuviance hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos hudläjare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med medicinskt utvecklad hudvård.

Vi arbetar även med det svenska make-up märket Palina. Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett proffsigt resultat! Palina har ett brett sortiment, med stort utbud av färger för både vardag och fest. Vi har fokus på hög kvalitet, brett utbud och hudhälsa. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den kräsne konsumenten.Dessutom till bra priser, så att du kan unna dig många av våra härliga färger. Vårt mål är att göra världens bästa makeup-produkter, och göra dem tillgängliga för alla tack vare attraktiv prissättning

Jag vill hjälpa dig att hitta en balans mellan ditt inre och yttre och har som mål att lindra symtom och smärta, men även göra dig medveten om ett hälsosamt leverne. Jag anser att genom att investera i dig själv kan du uppnå välmående så väl kroppsligt som i själen, vilket kommer att ha en positiv inverkan i ditt liv.

Salong Perfection har funnits sedan 2009 och jag som driver salongen heter Steffanie Carlsson; utbildad Hud & Spaterapeut med inriktning på avancerad medicinsk hudvård samt Friskvårdskonsulent.

"Beauty comes from the inside and perfection comes from the outside"
Varmt Välkomna!!