Kosmetisk Tatuering

Microblading /3D bryn är en realtivt ny, manuell metod av ögonbrynstatuering. När man jobbar med microblading så använder man ett handverktyg som innehåller disponibla mikroblad. Till skillnad från annan permanent make-up så lägger man färgen närmare hudens yta och får ett skarpare, mer natutligt resultat av de tatuerade stråna.

Den här metoden är optimal för alla som vill förbättra utseendet på sina ögonbryn. Resultatet ser naturligt ut och ger hår-liknande linjer. Personer som lider av håravfall eller inte har så mycket ögonbryn kan ha stor nytta av microblading. Likväl personer som inte är nöjda med sina ögonbryn.

De pigment som används har tagit fram för att matcha din utsprungliga ögonbrynsfärg, och om ögonbrynet fortfarande finns kvar, för att smälta in. Resultatet är ett naturligt fylligt ögonbryn.

Till en början framstår ögonbrynen som mörkare men bleknar avsevärt inom en två-veckors period. Det är absolut nödvändligt med en touch up efter 4-6 veckor eftersom det är väldigt svårt att förutspå hur väl din hud kommer att behålla pigmentet.

Resultatet kan vara allt mellan 1-3 år beroende på olika faktorer som påverkar behandlingen bla. immunsystemet, solljus, bildandet av nya celler. Oavsett så rekommenderas att man bättrar på brynen en gång om året för att behålla formen och mättnaden på pigmentet.

Puderbryn görs med maskin och ger ett mer skuggigt, sminkat resultat. Detta ser ofta bättre ut på de med lite mindre hår i de egna bryn.

Medicinska överväganden:
Diabetes typ 1. Läkningen kan påverkas. Högre risk för infektion.
Glaukom (grön starr)
Blödningssjukdommar
Mitralklaffsprolaps (Barlows Syndrom)
Konstgjorda leder
Hepes Simplex
Graviditet
Keloidbildning eller hypertrofisk ärrbildning
Hjärtproblem
Högt blodtryck
Levaxin- kan påverka färgen och läka kallare.
Botex de senaste två månaderna
Fräknar, leverfläckar eller andra dyskromier i behandlingområdet

All behandling, medicinering eller sjukdom som äventyrar immunsystemets effektivitet och kroppens läkningsprocess gör dig inte till en optimal kandidat för microblading. Ett allergitest kan göras och kostndsfri konsultation ingår om du känner dig orolig. Tveka inte att ringa för mer information - 0735-060679

Ett allergitest kan göras och kostndsfri konsultation ingår om du känner dig orolig. Tveka inte att ringa för mer information - 0735-060679
 
3D bryn återbesök inom 6 månader (från första besökets datum) 60 min 1200 kr

3D bryn återbesök inom 1 år (räknat från första besökets datum) 60 min 1900 kr

3D bryn Microblading (stråteknik) + Microshading (skuggning med eller utan maskin) hela bryn 120 min 7000 kr

3D bryn Microshading hela bryn (inkl återbesök inom 6 veckor) 120 min 4200 kr (gäller endast om du har microblading sedan tidigare)

Eyeliner - Fransförstärkning (manuell metod) över 75 min 3200 kr

Har du tatuerat dig på annat ställe, räknas du som en ny kund.

Varför välja Microblading
FAQ om Microblading
Skötselråd
Kundgodkännande 3D bryn